top of page

Alles over het nieuwe betaalsysteem tijdens het DruivenfestivalDRUIVENFESTIVAL – Dit jaar introduceert het Druivenfestival een nieuw betaalsysteem. Zeg maar vaarwel tegen de jetons en verwelkom de gloednieuwe betaalkaart!

Betalen op de feesten was nog nooit zo eenvoudig. Vanaf dit jaar kan elke bezoeker op het Druivenfestival een betaalkaart aankopen voor 2 euro en gedurende de volledige feesten hiervan gebruikmaken. Bij alle foodtrucks in het park en bij alle verenigingen kan je met de kaart je favoriete hapje en drankje betalen.


BETAALKAART VERKRIJGEN

De betaalkaarten zijn vanaf maandag 12 september te verkrijgen aan de balie van het GC Felix Sohie tijdens de openingsuren. Wie voor vrijdag 16 september de betaalkaart daar al oppikt, krijgt een extra punt op zijn of haar UiTPAS. Op vrijdag 16 september zijn de betaalkaarten vanaf 17 uur beschikbaar op de parking van de Delhaize of in het park.


BETAALKAART OPLADEN

Je betaalkaart opladen kan op twee manieren. Enerzijds kan je tijdens het festivalweekend langsgaan bij een van de kassa’s van de verenigingen. Je geeft hun het op te laden bedrag in cash en zij zetten het bedrag op je betaalkaart. Anderzijds staat er op de betaalkaart ook een QR-code die je kan scannen met de betaalapp op je smartphone. Hou er wel rekening mee dat bij de eerste oplading op de betaalkaart 2 euro wordt afgetrokken voor de betaalkaart zelf (bv. 10 euro opladen = 8 euro op de kaart).


GRATIS NAAR HET TOILET

Ook nieuw dit jaar: vanaf nu moet je niets meer betalen om naar het toilet te kunnen tijdens het Druivenfestival. Alle toiletten zijn volledig gratis, maar toch netjes onderhouden door toiletdames en -heren!


WAT NA HET DRUIVENFESTIVAL?

Heb je na vier dagen feesten nog geld op je kaart staan? Dan kan je van 26 september tot 9 oktober 2022 via de QR-code op de betaalkaart je geld terugvragen. Na deze periode wordt het geld teruggestort op je rekening. Wie niet met de QR-code kan werken, is welkom aan de balie van het GC Felix Sohie tussen 26 september en 9 oktober. Ze helpen je daar graag verder!

De betaalkaart zelf wordt niet terugbetaald en is daarna ook niet meer bruikbaar, maar is wel een mooi collectorsitem!

Let op! Jetons van vorige jaren worden niet meer aangenomen en de betaalkaart is enkel geldig bij de foodtrucks in het park en bij de verenigingen. Cafés, restaurants en foodtrucks buiten het park werken wel nog met hun eigen betaalsysteem.

38 weergaven0 opmerkingen
bottom of page