top of page

Afrondende asfalteringswerken in centrumstratenOVERIJSE - De werken in de J. Bt. Dekeyserstraat zullen deze week stilaan maar zeker worden afgerond . Daardoor zullen AC De Vuurmolen, het zwembad, CC Den Blank, de Bib, Den Blijk en wzc Mariëndal moeilijk bereikbaar zijn van maandag 27 juni 9.30 uur tot en met donderdag 30 juni.

Vernoemde bestemmingen kan je alleen bereiken langs de J. Tombeurstraat en de Zagerijstraat. Daar geldt vanaf vandaag tot en met donderdag 30 juni eenrichtingsverkeer richting Begijnhof. Van de Begijnhofsite wegrijden, doe je langs de Loensdelleweg. Het digitale verkeersbord in de Speelberg wordt tijdelijk uitgeschakeld zodat je de J. Tombeurstraat mag nemen tot in het centrum. Ook fietsers moeten deze omleiding volgen.


Stationsstraat

De Stationsstraat wordt afgesloten aan het Stationsplein. Verkeer dat van de Brusselsesteenweg en de Waversesteenweg komt, geraakt tot het einde van de Stationsstraat en niet verder. Volg de lus Gebr. Danhieuxstraat – Borchthof – Processiestraat en zo terug naar de Stationsstraat. Parkeren kan op de aangeduide plaatsen.

Wegrijden richting Hoeilaart kan over de parking voor de Markthal. Daar voorzien we een afgebakende, tijdelijke doorgang. Opgelet: op donderdag 30 juni is het markt. De tijdelijke doorgang is dan niet bruikbaar. Wegrijden doe je dan zo: Stationsstraat – Gebr. Danhieuxstraat – Heuvelstraat – Schavei. Leveringen door vrachtwagens +3,5 ton zijn niet mogelijk van maandag 27 juni tot en met donderdag.


Terhulpensesteenweg

Van de E. Carelsstraat tot en met de J. Bt. Dekeyserstraat wordt de rechterrijstrook richting de E411 afgesloten. Je kan naar de E411 langs de Waversesteenweg, de Nijvelsebaan en de Terhulpensesteenweg. De parking van woonzorgcentrum Mariëndal is beschikbaar op maandag 27 en woensdag 29 juni, maar niet op dinsdag 28 en donderdag 30 juni. Zodra het asfalt op donderdag is afgekoeld, wordt de rijweg geopend voor verkeer. Het is niet mogelijk om daar een exact tijdstip op te zetten. Gelieve niet over het warme asfalt te rijden!

De asfalteringswerken zorgen een laatste keer voor grote hinder. Daarna brengt de aannemer de laatste signalisatie aan en ruimt hij de werf op zodat je deze zomer kan genieten van een mooi heraangelegde straat. Meer info over deze werken vind je op de website van Aquafin.45 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page