top of page

Affiche Nerorock 2024 zo goed als compleet op afterworkHOEILAART - Afgelopen vrijdag werd een stuk gemeenschapscentrum weer afterworkplace. Ja, die van Nerorock op het Druivenfestival. Zoals vanouds betekent dat schoon volk, lekkere drankjes en hapjes en niet te versmaden music.

'De gezelligste afterwork van het land', zeggen de organisatoren telkens weer. Ons zal je dat niet horen tegenspreken. Zij die een job hebben vergaten meteen hun voorbije werkweek. Ouwe getrouwe huis-dj El P beet er de spits af, opgevolgd door de platenridders van Laminaat & Vinyl! 'What you hear, you can buy': de nomadische platenwinkel, Laminaat & Vinyl, staat voor circulaire upcycling. Ze redden vergeten platen, geven ze een nieuw doel en laten hun verhalen opnieuw draaien. Een continue cyclus van aankoop, curatie en verkoop aan geïnteresseerde luisteraars. En dat vinden wij van Pitnieuws bijzonder cool.Onderhandelingen

Op deze afterwork wordt normaliter de line up van het festival wereldkundig gemaakt. De helft ervan werd evenwel verkondigd op de kick off in het gemeentehuis/kasteel. Daar werden bij deze party nog enkele losgelaten... Ribbedebeats voor de kids, Pauline, The Skadillacs (waarna Jasper Erkens, Mr.Paul & The Lowridders alsook K's Choice wiens komst we al wisten) en last but not least een niet te versmaden afsluiter die toch nog even geheim werd gehouden omdat de onderhandelingen nog niet rond waren. Er werd evenwel gefluisterd dat alles in orde zou komen en dat de betrokken naam nu al op de affiche van Pukkelpop staat. Nou, het speculeren kan beginnen.

Tot op 22 september, folks!


Foto's © Michel Van Mullem


199 weergaven0 opmerkingen

Kommentare


bottom of page