top of page

Actuele info over komende GEN-werken op Infomoment InfrabelHOEILAART - Een volgende fase van de GEN-werken te Hoeilaart vangt aan. Er wordt gestart met de aanleg van de nieuwe sporen. Infrabel en TUC Rail wensen de Hoeilanders te informeren over deze werken op het infomoment van woensdag 19 oktober om 19 uur in de polyvalente zaal van het SJC Koldam

Op de lijn 161 worden twee extra sporen aangelegd over een afstand van 22 kilometer tussen Ottignies en Watermaal-Bosvoorde. Deze werken worden uitgevoerd om de gelijktijdige doorgang van GEN-treinen en rechtstreekse treinen mogelijk te maken. De werken worden om verschillende redenen uitgevoerd. Voor de verbetering van het binnen- en buitenrijden van Brussel bijvoorbeeld maar ook met het oog op het afremmen van het toenemend autoverkeer van en naar Brussel, het verhoging van de frequentie van treinen en het uitbouwen van een duurzaam mobiliteitsbeleid als waardig alternatief voor de wagen.


Kan je er niet bij zijn, maar toch vragen hebt, gelieve dan telefonisch of per mail met Infrabel contact op te nemen: contact@infrabel.be of tel. 02 525 22 11.


42 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page