top of page

Zomermaanden afvalmaanden?TERVUREN/HOEILAART - Het is vakantie en vele gezinnen bevolken bossen, parken, stranden... Dat heeft ook vaak een keerzijde zoals we weerom meer en meer kunnen optekenen.

'Vrees dat ik niet de eerste ben (en vermoedelijk ook niet laatste) die zijn beklag over deze toestanden in het Warandepark (foto) zal maken', lazen we alzo op social media. 'Voor een goed begrip: afval wordt door bezoekers achtergelaten, niet door de opruimdiensten. Maar deze laatsten zouden misschien in volle zomer en een massa toeristen iets vaker de rommel moeten opkuisen en meenemen'. Nabij het station van Groenendaal botst een mens dezer dagen ook al eens op een propvolle vuilnisbak. Leuk dat ze er staan maar als ze niet tijdig leeg worden gemaakt , heb je er weinig aan.31 weergaven1 opmerking

Recente blogposts

Alles weergeven

1 comentario


Peter Vramby
Peter Vramby
07 jul 2022

Bij ons komt de gemeente de vuilnisbak leegmaken om 5u00 's morgens. In de zomer, als je met een open raam slaapt zijn we dan steeds wakker. Misschien moeten ze om 5u00 liever langs de stations en parken langsgaan i.p.v. in de woonwijken.

Me gusta
bottom of page