top of page

Winterhallen dit keer ook met WK-fandorpje en een top ijspisteOVERIJSE - Woensdag openen in Overijse de Winterhallen. 'De enige plek in de Oostrand waar je indoor kan supporteren voor de Rode Duivels: de WK matchen worden op groot scherm vertoond. Maar de Winterhallen zijn ook nog zoveel meer: een ecologische schaatspiste van topkwaliteit, een winterse pop up bar met gezellige zithoekjes', klinkt het veelbelovend.

Dat allemaal onder één groot dak waar je elke donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag terecht kan. 'Organisator EvenementO brengt achter de schermen verenigingen bij elkaar en tracht de culturele sociale cohesie binnen de gemeente te versterken en te verbreden. Vorig jaar bleek dat het concept de bevolking van de Druivenstreek aardig wist op de been te brengen. Nu alle Corona maatregelen niet meer spelen moet dat nog beter werken', luidt het.


Transformatie

De Markthallen ondergingen voor de tweede editie van dit wintergebeuren weerom een hele transformatie. Er werd een schaatsbaan aangelegd, een ecologische piste van het Zwitserse merk GLICE, een high end speler in de markt van de schaatsbanen. De baan werd overigens achter gesloten deuren al uitgetest en goedgekeurd. 'Vorig jaar waren er wat klachten over de schaatskwaliteit. Dat hebben we dit jaar ter harte genomen en meteen de centen bij elkaar geraapt om het beste uit de sector aan te bieden. De prijs van een schaatsbeurt is dezelfde gebleven, omdat we het zeer democratisch willen houden. Ik heb wel even een hele opleiding als Rink Manager moeten volgen, we gaan de schaatsbaan dus goed moeten onderhouden. zegt Dirk van organisator EvenementO.


Voetbalhelden

Op het podium staat een meters breed scherm waar op wedstrijddagen de matchen van de Rode Duivels worden uitgezonden. 'Enkele WK fandorpen in de regio gaven er de voorbije weken de brui aan. De Winterhallen beslisten met mede organisator Tempo Overijse om toch door te zetten. Winterhallen heeft het grote voordeel geen toegangsgeld te vragen en toch al -dankzij mond-op-mond reclame- op veel aanwezigen te kunnen rekenen. Met de betere DJ’s uit de regio voor en na de match beloven het zo toch hete avonden te worden. Begeven de Rode Duivels zich op glad ijs in Qatar ? De Winterhallen houden alvast ook tijdens de matchen de schaatspiste open. Zo kan je zeer exclusief op schaatsen de strapatsen van onze voetbalhelden simultaan op het ijs overdoen'.


QRcode

'Winterhallen moet als vanzelfsprekend winters aanvoelen. De beslissing van de gemeente om niet te mogen verwarmen kan die uitdaging enkel aansterken. Om toch gezelligheid te garanderen, werden de zithoekjes maximaal aangekleed, en hangen er talloze vierkante meters zwart theaterdoek. Er is een boekenhoekje, een winterse serre, een love corner en meer van dat fraais', aldus nog de organisatoren. 'Op je tafel hangt er bovendien een QRcode: je bestelt en alles wordt aan tafel gebracht. Sfeer kunnen we in elke hal creëren: binnen EvenementO hebben we de juiste vakkennis in huis om met licht, meubeltjes een gezellige sfeer neer te zetten. En dat is wat uit de evaluaties van vorig jaar bleek: Winterhallen is een plek waar je een tijd aangenaam kan gaan zitten en waar vanalles gebeurt. Dat willen we dit jaar nog verbeteren, onder andere met een WK fandorpje en een top schaatspiste'.


Winterhallen, van woensdag 23 november 2022 tot en met zondag 8 januari 2023, Op donderdag van 16:00 tot 23:59, vrijdag van 16:00 tot 23:59, zaterdag van 10:00 tot 23:59, en zondag van 10:00 tot 21:00

In de Markthallen, Stationsplein 1 , 3090 Overijse, TOEGANG GRATIS

Contact: info@evenemento.be http://www.winterhallen.be

Organisatie: EvenementO, Kerkstraat, 20 , 3090 Overijse


338 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page