top of page

Wildsessies in Tervuren en HoeilaartTERVUREN/HOEILAART - Wil je meer te weten komen over vergroenen en wil je andere mensen warm maken voor een beetje wilder? Ben je zelf al wild van meer blauw en groen (en minder grijs), ga dan een stap verder via de wildsessies. Je kan er anderen warm maken om samen te werken aan meer biodiversiteit in je straat of buurt. Op 18 september in Tervuren, 4 oktober in Hoeilaart.

Je vertelt er hoe jij de natuur een plaats geeft in je tuin of luistert er naar de ideeën van andere inwoners en experten. Ook de openbare plaatsen die afgelopen zomer genomineerd werden voor ‘verwildering’ komen aan bod. De sessies vinden plaats op maandagavond 18 september in de raadszaal van het gemeentehuis in Tervuren en op woensdagavond 4 oktober in de cafetaria van gemeenschapscentrum Felix Sohie in Hoeilaart, telkens van 18.45 tot 21.30 uur.

Schrijf in voor een van de twee sessies via: eenbeetjewilder.be. Na de inschrijving ontvang je de praktische info.

De wildsessies kaderen in de campagne www.eenbeetjewilder.be van het strategisch project Horizon+ van de provincie Vlaams-Brabant en de gemeenten Hoeilaart, Overijse, Sint-Genesius-Rode en Tervuren.


12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page