top of page

Weldra Hoppinpunt in centrum HuldenbergHULDENBERG - De nieuwe fietsenstalling naast het gemeentehuis in Huldenberg krijgt stilaan vorm. Eind deze maand worden de overkapping en fietsbeugels geleverd. Het Hoppinpunt aan het Gemeenteplein krijgt alzo meer en meer gestalte.

Zo'n Hoppinpunt wil naast een fietsenstalling ook andere diensten aanbieden. In de nabijheid zijn er bijvoorbeeld voorzieningen voor het openbaar vervoer, laadpalen voor electrische wagens, electrische deelwagens, een pakjesautomaat. Hierin komt die van Huldenberg tegemoet. 'Dikke duim voor de medewerkers van Werken Eigen Beheer en Mobiliteit die de voorbereidende werken in goede banen leiden', laat Luc Robijns (Groen) Huldenbergs schepen van Mobiliteit, weten.

'Zo'n mobipunt is een fysieke plaats waar verschillende vormen van mobiliteit en deelmobiliteit elkaar ontmoeten. Deze verzameling van mobiliteitsopties op één herkenbare locatie maakt combimobiliteit mogelijk. Daarnaast zijn er bij voorkeur ook andere diensten aanwezig, bijvoorbeeld een pakjesmuur', luidt het.

46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page