top of page

Week asfalteringswerken zorgen voor omleidingenHULDENBERG - De asfalteringswerken die de gemeente vorige week aankondigden zijn intussen preciezer ingepland.

Van maandag 8 mei tot en met vrijdag 12 mei wordt er achtereenvolgens gewerkt in de Reniersstraat (dinsdag) en de Limburg Stirumlaan (woensdag) in Huldenberg en de Terlaenenstraat (donderdag en vrijdag) in Ottenburg. Waar nodig brengt de aannemer dan een nieuwe toplaag asfalt aan. Er worden omleidingen ingelegd voor het doorgaand en het plaatselijk verkeer. De omwonenden krijgen morgen (woensdag) een bewonersbrief in de bus met de exacte timing van de aannemer.


Toplaag

In de Limburg Stirumlaan gaat het om een klein stukje tussen de inrit van centrale begraafplaats Heuvelveld en het kruispunt met de A. Goossensstraat. In de Terlaenenstraat wordt de zone tussen de kruispunten met de Borrestraat en Borheidestraat aangepakt. En in de Reniersstraat komt er een nieuwe toplaag op verschillende plaatsen over de volledige lengte van straat. Neem je volgende week een bus van De Lijn die passeert in een van deze straten? Check dan vooraf de routeplanner voor eventuele hinder of aanpassingen van de route: https://www.delijn.be/nl/routeplanner/


Foto Michel Van Mullem

28 weergaven0 opmerkingen
bottom of page