top of page

Vossem Feest zet Pastorieplein weer drie dagen op steltenTERVUREN/VOSSEM - Van vrijdag 18 augustus 2023 tot zondag 20 augustus 2023 staat Vossem Feest weer op de agenda. Epicentrum is zoals steeds het Pastorieplein.

Vrijdagavond wordt traditiegetrouw een avond voor de jeugd met onder meer een fakkeltocht voor de kinderen, een ‘beerpongtornooi’ en dj-sets. Op zaterdag trekt de Belgische blues & rockband Nasty and the Fliptones de avond op gang, een ideale opwarmer voor de Starfighters daarna. Radio Boenk Erop, de natuurlijke opvolger van Radio Lipstick, maakt er nadien een stevig feestje van. Zondag is familiedag, met ‘s middags een lekkere barbecue - vergeet niet je in te schrijven! De zwoele beats van Uphill Sound, een dans- en goochelshow voor de kinderen, coverband Steam Factory en niemand minder dan Luc Steeno houden je daarbij gezelschap.


Coverband

Als afsluiter van het feestweekend laat coverband Simply Fred & The Red Shoes flink van zich horen. Weer van de partij zijn de bekende eendjesraces op de Voer terwijl je in ontmoetingscentrum Miel Puttemans het werk van Vossemse kunstenaars kan bewonderen. Noteer verder de kubb- en petanquetornooien, waarvoor je je ook best vooraf inschrijft. Doorlopend kan je genieten van een hapje en een tapje bij de deelnemende verenigingen en zijn er springkastelen, kinderanimatie en een kinderboerderij voor de kleinsten. Tot slot: hou de sociale media in de gaten voor ... De Stoel!


177 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page