top of page

Verkeersplateau op kruispunt J. Jolystraat met J.B. Charlierlaan wordt heraangelegdHOEILAART - Of je dat nu fijn vindt of niet, Het centrum van Hoeilaart gaat heel binnenkort weer worden omgewoeld met het oog op wegenwerken, heraanleg kruispunt of toegangswerken sportsite.

Van dinsdag 1 tot en met donderdag 31 augustus wordt het verkeersplateau op het kruispunt van de J. Jolystraat met de J.B. Charlierlaan heraangelegd. Ook het wegdek tussen de post en de verkeerslichten wordt in die periode vernieuwd. Ter hoogte van de werf in de J.B. Charlierlaan kan het verkeer niet door. Plaatselijk verkeer is toegestaan rondom de werf zodat inwoners buiten de werkuren (van 16 tot 6 uur) aan hun garage of oprit geraken. Voetgangers kunnen langs de werf door. Gedurende enkele dagen zullen garages en opritten niet bereikbaar zijn. De aannemer neemt hiervoor rechtstreeks contact op met de betrokken inwoners.


Parkeerverbod

Het doorgaand verkeer wordt tussen de post en de verkeerslichten in beide rijrichtingen omgeleid langs de Rode Kruisstraat, Baron de Man d’Attenrodestraat, Vlaanderveldlaan en W. Eggerickxstraat. Fietsers rijden om via het park. In de J.B. Charlierlaan komt er een parkeerverbod tussen de verkeerslichten en de post. Verder geldt op de hele omleiding parkeerverbod zodat het verkeer, inclusief vrachtverkeer, vlot door kan. In de J. Jolystraat geldt tijdelijk tweerichtingsverkeer zodat inwoners er kunnen parkeren en wegrijden langs boven.

124 weergaven0 opmerkingen
bottom of page