top of page

Vanaf morgen nieuwe fase aanleg glasvezelnetwerk in centrumTERVUREN - Vanaf dinsdag 17 januari start Proximus met de volgende fase van de aanleg van het glasvezelnetwerk in de Nieuwstraat, een deel van de Brusselsesteenweg en een deel van de Peperstraat. De werken verlopen in fasen en zullen vermoedelijk tot en met 3 februari 2023 duren.

De werken in de Nieuwstraat zullen de hele rijbaan innemen en vermoedelijk vijf werkdagen in beslag nemen. Er is parkeerverbod in de volledige straat en ter hoogte van de wefzone wordt de straat geknipt. Gemotoriseerd verkeer is er verboden binnen de werkuren. Daarbuiten is plaatselijk gemotoriseerd verkeer toegelaten. Garages zijn in twee rijrichtingen bereikbaar via de Brusselsesteenweg of de Peperstraat. De toegang tot de parking ‘Huis Stroobants’ zal één werkdag onbereikbaar zijn.

Voorts laat men weten dat de werken enkel buiten de uren van de schoolstraat plaatsvinden en dat er naast de werfzone een veilige doorgang wordt voorzien voor fietsers en voetgangers. Het doorgaand gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Brusselsesteenweg – Wijngaardstraat – Peperstraat.


Parkeerverbod

Tussen de Kerkstraat en de Nieuwstraat, langs de kant van de pare huisnummers en de Peperstraat tussen de Nieuwstraat en de Hoornzeelstraat zal Proxilmus ook vijf dagen aan de slag gaan. Er volgt Inname van één voetpad, parkeerzone en een deel van de rijbaan en er geldt parkeerverbod ter hoogte van de werfzone, langs beide kanten van de rijbaan.

Voetgangers worden langs beide kanten van de werfzone verplicht om over te steken en doorgaand verkeer blijft altijd mogelijk.

Proximus probeert alvast de hinder tot een minimum te beperken.


Meer info ? Bel tussen 9 en 16 uur gratis naar: 0800 11882 of mail naar: Glasvezel.Tervuren@proximus.com.


24 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page