top of page

Twintigste Artiestentoer met meer dan tachtig kunstenaarsTERVUREN - Sinds enkele dagen kunnen kunstliefhebbers terecht in GC De Warandepoort want daar wordt een voorsmaakje gepresenteerd van de 20e editie van ArTiesTenToer.

'Gevestigde waarden, jong talent en gepassioneerde kunstliefhebbers tonen in het hemelvaartweekend (26-27-28-29 mei) op feestelijke wijze hun kunst aan het grote publiek', klinkt het. 'Vier dagen lang kan je het werk van mleer dan kunstenaars (het hoogste aantal ooit!) bewonderen in hun eigen atelier, bij handelaars of op een openbare locatie. Maak kennis met (nieuw) Tervuurs talent en geniet van de creaties, technieken en inspiratiebronnen die je tijdens de toer zal ontdekken'.

Voor wie niet kan wachten tot Hemelvaat wacht een voorproef in De Warandepoort. Een eerste lichting is van 26 april tot 7 mei te zien, een tweede lichting artiesten komt aan bod in een expo van 10 mei tot 22 mei. Wij zagen er afgelopen weekend alvast werk van Teskao, Jean Delcourt, Jacques Dujardin, Ward Lernout, Nicole Verheyden, Rita Heymans, Andrea Aardema, Lydia Smets, Claudine Andrien, Kris Van Roosendaal, Johan Geelen, Rikke Dakin en Albrecht Paul Sanders.

Gratis routeplan verkrijgbaar in vrijetijdscentrum De Warandepoort of op www.artiestentoertervuren.be


Deel jouw Artiestentoer-ervaring!

De inrichters zijn bovendien op zoek naar foto's of filmpjes die de bezoekers tijdens Artiestentoer maken. 'Heb je een mooie foto gemaakt van je bezoek aan een deelnemende kunstenaar? Of misschien heb je wel een kleine film in elkaar gestoken van hoe jij de Artiestentoer hebt beleefd? Deel jouw ervaringen dan op Instagram of Facebook met de hashtag #artiestentoer2022. Wie weet verschijnt jouw foto of video wel op de Facebookpagina van de gemeente', luidt de oproep.

Info: afdeling vrije tijd, Markt 7b, 3080 Tervuren 02 766 52 03 of vrijetijd@tervuren.be

16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page