top of page

Tweede fase aanleg glasvezelnetwerk in Tervuurse centrumstratenTERVUREN - Proximus is volop bezig met de aanleg van een glasvezelnetwerk in het centrum van Tervuren. Vanaf maandag 18 juli tot en met vrijdag 22 juli begint de tweede fase en zal er gewerkt worden aan de Duisburgsesteenweg, tussen de Kasteelstraat en de Hertenbergstraat en in de Klarastraat.

Zo wordt er een werfzone ingericht op de rijbaan, het voetpad en het fietspad. Gemotoriseerd verkeer en parkeren wordt daarom verboden in volgende straten: Kasteelstraat, Klarastraat en Duisburgsesteenweg tussen de Hertenbergstraat en de Klarastraat. Naast de werfzone wordt een veilige doorgang voorzien voor fietsers en voetgangers zodat woningen en handelszaken steeds te voet of per fiets bereikbaar blijven.


Omleiding

Wie met de wagen de Markt wil bereiken, zal omgeleid worden via het park langs de School van Tervurendreef. Heb je vragen over de werken? Bel dan het gratis nummer 0800 11882 (bereikbaar tussen 9 u. en 16 u.) of stuur een e-mail naar glasvezel.tervuren@proximus.com. De betrokken inwoners en handelaars worden via bewonersbrieven op de hoogte gehouden door Proximus.


Meer informatie over glasvezel: www.proximus.be/glasvezel.

15 weergaven0 opmerkingen

Commenti


bottom of page