top of page

Tweede editie KLAP, het gemeentelijk participatiemomentOVERIJSE - Op 21 oktober 2022 organiseren ze in Overijse een tweede editie van KLAP, het participatiemoment waarop elke inwoner mee vorm kan geven aan de gemeente. Iedereen welkom tussen 17 en 21 uur in AC De Vuurmolen.

KLAP staat voor Keuvelen, Leren, Adviseren en Participeren, en dat is exact wat er vrijdag 21 oktober op het programma staat. Je kan aansluiten bij sessies rond verschillende thema’s, van de Druivenfeesten tot speelstraten, van zaalverhuur tot veiligheid. Je krijgt ook de kans om leden van het college van burgemeester en schepenen aan te spreken. Er wordt gewerkt met een open programma: je kiest zelf aan welke sessies je deelneemt en stelt zo je eigen agenda samen. Gewoon eens langs alle vrij toegankelijke advies- en infostanden lopen kan natuurlijk ook.


Naast de sessies voorziet men ook een hapje en een drankje, zodat je zeker niet met honger naar huis moet. Ook je kinderen kunnen meekomen: schrijf ze in voor de kinderopvang, terwijl jij meedenkt over hun toekomst. Iedereen is welkom, ook zonder inschrijving vooraf. Als je zeker wil zijn van een plekje bij een bepaalde sessie schrijf je best wel in, net als wanneer je gebruik wil maken van de kinderopvang.

Het programma ontdek je op www.overijse.be/klap-oktober-2022.

Inschrijven kan via www.overijse.be/klap-oktober-2022

7 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page