top of page

Twee scenario's om Ottenburg nog mooier te makenHULDENBERG/OTTENBURG - Twee scenario’s liggen op tafel om van Ottenburg 'het mooiste dorp van de wereld te maken'. Afgelopen maandag kon iedereen ze bekijken in zaal De Linde tijdens een infosessie. Het ontwerpersteam lichtte beide scenario’s en ook de ruimere visiebundel van het Leefbuurten-project toe.

Een honderdtal inwoners woonden de avond bij en konden hun opmerkingen ter plekke kwijt: rechtstreeks of aan de hand van een papieren invulbundel. Ook wie de infosessie miste, kan nog tot 9 juli de scenario’s nog bekijken en zijn mening erover geven. Dat kan via een online formulier maar evengoed op papier: je vindt invulbundels bij een aantal lokale handelaars of bij de leden van de dorpsraad van Ottenburg (dorpsraad@ottenburg.be of via 0492 58 29 10).


Tijdslijn

Bij de twee scenario’s die zijn uitgetekend op een kaart van Ottenburg-centrum staan pictogrammen op precieze locaties. Die staan voor de verschillende activiteiten/functies. Onder de kaart van elk scenario vind je een tijdslijn met meer uitleg over de invulling van die activiteiten/functies. In het antwoordformulier kan je aangeven welke activiteiten/functies voor jou op de juiste plaats staan in beide scenario's. Op basis van de ingezonden feedback werkt het ontwerpersteam deze zomer de finale versie van het masterplan uit dat in het najaar wordt voorgelegd aan onze gemeenteraad.57 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page