top of page

Try-out 'Belpop Bonanza Superstar' met Jan Delvaux en DJ Bobby EwingHOEILAART - Op zaterdag 20 januari komen Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing hun 'Belpop Bonanza Superstar' try-outen in GC Felix Sohie. Het is de nieuwe aflevering in de never ending theaterreeks over de geschiedenis van de nationale popmuziek.

België telt 6 wereldhits. Rocco Granata, Soeur Sourire, Wallace Collection, Plastic Bertrand, Technotronic en die Belgische Australiër nog misschien. Na 60 jaar popmuziek is dat. Zoveel wereldtoppers hebben de Amerikanen elke week. Toch valt ons internationale muzikale gewicht niet te onderschatten. Wij, kleine Belgen, hebben de grote wereld al vaak verbaasd. Soms op de meest onverwachte plekken en momenten. Het bekendste Japanse kerstnummer? De tune van Sesamstraat? De duurste platenhoes? De enige Franstalige #1 ooit in de Amerikaanse hitlijsten? Het liedje dat elke Brit aan vakantie laat denken? Het hoogtepunt van elk Frans trouwfeest? Een populair S-vormig blaasinstrument met kleppen? Dat zijn wij.


Jan Delvaux en DJ Bobby Ewing - Try-out - Belpop Bonanza Superstar op 2à januari om 20u30 in GC Felix Sohie, Gemeenteplein Hoeilaart. Toegang €16.00

Organisatie: GC Felix Sohie


16 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page