top of page

Tour Elentrik: inhuldiging beschilderde nutskasten op Vlaamse feestdagHOEILAART - Op 8 juli is het Vlaamse feestdag in Hoeilaart. Het wordt een dag in het teken van gemeenschappelijke projecten die de Hoeilanders dichter bij elkaar wil brengen. En dat zou moeten lukken met Tour Elentrik dat er kwam mede door het Doendersbudget.

Met deze feestelijke afsluiter zet de gemeente de streetart-projecten in de verf in de aanwezigheid van de kunstenaars.

Om 10.30 uur wordt de artistieke route van Tour Elentrik ingehuldigd en kan je het eindresultaat bewonderen van het streetart-project dat dankzij het Doendersbudget tot stand kwam. Vanaf de middag kan je in Sportbar 1560 terecht voor een lekkere stoofvlees-friet. Jouw portie kan je tot en met woensdag 5 juli rechtstreeks reserveren via 0475 65 69 19 (bereikbaar tussen 10 en 22 uur).

Interactief


Jongleervoorstelling

Theatergezelschap BOOST Producties brengt om 13 en om 16 uur een interactieve familievoorstelling vanuit een vouwcaravan. Knock Knock who's there? staat voor circus, slapstick, feelgood en intergenerationeel. Dit belooft een bontgekleurde jongleervoorstelling te worden voor alle leeftijden. In de tweede helft betrekken de artiesten het publiek in hun spel! Om 13.30 en 16 uur staan er graffiti- en skate-initiaties op het programma. Wandel je graag? Schrijf je dan in voor de artistieke route van 4 kilometer (vertrek om 11 uur, 17 uur en 18 uur). Onderweg ontdek je de pas beschilderde nutskasten in het dorp. Tot en met 7 juli kan je je inschrijven via hoeilaart.be/activiteiten.


Foto's Michel Van Mullem


54 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page