top of page

Toneelgroep Tros toont in 'Stilte a.u.b.' hoe het er echt aan toegaat in het theaterOVERIJSE - We vallen binnen bij een toneelgezelschap tijdens de generale repetitie (of was het toch de technische doorloop?) van hun nieuwe deurenkomedie. Zoals zo vaak in het theater is het grootste probleem dat de tijd ontbreekt om alle scènes afgewerkt te krijgen.

De regisseur is over zijn toeren, de acteurs zitten met hun gedachten ergens anders en de grote première dreigt een ramp dreigt te worden... Als publiek krijg je het eerste bedrijf van die productie maar liefst drie keer te zien: één keer tijdens de generale, één keer vanuit de coulissen en tot slot de 100ste voorstelling die uitdraait op complete chaos.

Kortom: “Stilte a.u.b.” biedt het publiek een unieke kans om eens te kijken hoe het er in het theater écht aan toegaat, met alles erop en eraan.

'Stilte a.u.b.' te zien op donderdag 16, vrijdag 17, zaterdag 18 november om 20u en zondag 19 november 2023 om 14 uur in CC De Blank, Begijnhof, Overijse. Tickets: zie affiche onderaan.75 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page