top of page

Tien jaar Stoomboot in Leuven!LEUVEN - Al tien jaar speelt Stoomboot, Niels Boutsen in het dagelijkse leven, op kleine en grotere podia in Vlaanderen, af en toe in Wallonië en Nederland, en als de wind goed zit in Zwitserland en Duitsland. Zaterdag 24 september om 20 uur wordt de taart aangesneden.


Gelanceerd tijdens een onvergetelijke editie van Sprekende Ezels in café De Metafoor zingt hij in het Nederlands. Sindsdien behoort hij tot het vaste meubilair van 30CC en is hij niet meer weg te denken van ons podium.

Het voorbije decennium was zeker een wonderbaarlijke periode voor Niels: in 2011 winnaar van de Nekkawedstrijd, in 2014 een MIA-nominatie, intussen vier albums uitgebracht, veel te horen op de radio, zijsprongen naar (Nederlandstalige) jazz en het Franse chanson, podcasts … en kersvers vaderschap.

Eind 2021 nam Stoomboot een album op in de AB. Solo én live! Die vinylplaat verschijnt eind zomer 2022 en kent bij ons haar live vuurdoop. Waar een luisterbereid publiek zit, wil Stoomboot graag passeren. Met zachte stem en gitaar vertelt hij verhalen die door zijn en jouw hoofd varen.


ZATERDAG 24 SEPTEMBER 2022 om 20:00

Tien jaar Stoomboot

30CC/Wagehuys Leuven


Foto Dries Pasteels

10 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page