top of page

Tickets voor CC Den Blank niet beschikbaar van 22 tot 24 meiOVERIJSE - In de aanloop naar het nieuwe cultuurseizoen schakelen CC Den Blank en de andere cultuur- en gemeenschapscentra in de regio over naar een nieuw ticketsysteem.

Om deze omschakeling vlot in orde te brengen, kunnen er tussen 22 mei om 12 uur en 24 mei om 9 uur tijdelijk geen tickets gekocht worden. Wil je nog boeken? Doe het dan best voor of na deze data.

Als gebruiker betekent dit dat de plek waar je je tickets online kan kopen er wat anders uit zal zien na 24 mei. Een voorstelling boeken? Je maakt eenmalig een nieuw account aan binnen het systeem, en vanaf dan ben je vertrokken.

CC De Warandepoort, GC De Bosuil, GC De Kam, GC De Lijsterbes en GC Felix Sohie werken vanaf 24 mei met hetzelfde platform. Dankzij de samenwerking binnen de regio zal je vanaf nu ook tickets voor voorstellingen in verschillende centra tegelijk kunnen kopen. Ook aan de loketten zal je een ticket kunnen kopen voor activiteiten in de andere gemeenten.

24 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page