top of page

Toneelkring Tuss-Enin Ranonkel voert bijzonder Sneeuwwitje opTERVUREN/DUISBURG - Rozerood, de jongste prinses van het koningshuis, leeft teruggetrokken sinds de dood van haar ouders. De eenzaamheid wordt groter als ook haar grote zus Sneeuwwitje verdwijnt. Wat ze niet weet is dat hun stiefmoeder, de koningin, achter de verdwijning zit.

Hun stiefmoeder heeft een heel duistere kant: op de rand van de waanzin schakelt ze iedereen uit die mooier dreigt te zijn dan zij. De twee dienstmeiden Trees en Trien weten dat het niet veilig is voor de steeds knapper wordende Rozerood en proberen haar uit het kasteel te krijgen, maar tevergeefs. Ook van de zeven dwergen krijgen ze al niet veel hulp. Als de vriend aan huis, de jager, in de kerkers wordt opgesloten en de stiefmoeder het heft in eigen handen neemt, begint de tijd voor Rozerood wel heel snel te tikken. Misschien is een overhaast huwelijk met de kinderlijke prins Roderick zo slecht nog niet?


'De Heks van Sneeuwwitje' door Tuss-Enin-Ranonkel van Mario Galicia in een regie van Bart Mahieu op 15 en 16 maart, 20 uur en 17 maart om 15 uur in Pachthof Stroykens in Pachthof Stroykens, Merenstraat 19 Duisburg. www.tussenin-ranonkel.be

53 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page