top of page

Tervuren herdenkt sterrekindjes
TERVUREN - Elk tweede weekend van de maand december vindt de Wereldlichtjesdag plaats. Op die dag komen mensen overal ter wereld bij elkaar om sterrekindjes te herdenken. Ook vanuit Tervuren doen ze graag mee met dit warme initiatief.

De start wordt gegeven om 18u30 met live muziek en de warme stem van Nadja Van Sever. 'Mama’s en papa’s, broertjes en zusjes, oma’s en opa’s, buren en familie, … Samen staan we even stil bij het gemis. Geen kind is zo aanwezig als een kind dat gemist wordt', luidt het. 'Alle aanwezigen worden uitgenodigd om een kaarsje toe te voegen aan ons lichtjestapijt. Kan je er niet bij zijn, maar wil je toch graag je steun betuigen? Kaarsjes met of zonder persoonlijke boodschap zijn welkom aan ons onthaal in de Zevenster, tot en met vrijdag 9 december.Wij plaatsen het voor jou in ons lichtjeslandschap. Je kan ook een kaarsje bij je thuis voor het raam zetten om 19u. Zo verspreiden we samen een warme gloed doorheen de straten van Tervuren'.


Wereldlichtjesdag, op zondag 11 december van 18.30 tot 19 uur. Sterretjesweide begraafplaats Tervuren. (ingang via Duisburgsesteenweg)


!!! IN DIVERSE GEMEENTEN IN DE REGIO ZIJN ER SOORTGELIJKE INITIATIEVEN. RAADPLEEG DE DESBETREFFENDE WEBSITES.


14 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page