top of page

't Zal schoon zijn want met Adriaan Van den HoofOVERIJSE - Op zaterdag 8 oktober om 20u30 staat Adriaan Van den Hoof op de planken van CC Den Blank met ''t Zal schoon zijn als het af is'. Geen compilatie en zeker geen nostalgie, maar na 5 voorstellingen en 12 jaar op het podium is hij toe aan een terugblik, opnieuw met muzikant Pelé aan zijn zijde.

Van den Hoof grasduint door zijn werk, op zoek naar heldere inzichten én die aanstekelijke lachkrampen die we na al die jaren van hem gewend zijn. 'Noem het geen compilatie, geen greatest hits en al zeker geen nostalgische bui, maar na vijf succesvolle voorstellingen en twaalf jaar op het podium is Adriaan wel toe aan een terugblik, opnieuw met muzikant en trouwe vriend Pelé aan zijn zijde', luidt het. Welke scènes hebben de tand des tijds doorstaan, welke zou Adriaan nu helemaal anders aanpakken? Waar heeft hij naar eigen gevoel kansen gemist, en ziet hij nu wel een kans om ze te grijpen? Hoe komt zo’n voorstelling eigenlijk tot stand, en wat kunnen we daaruit leren over de persoon achter de speler? En wat vindt hij daar zelf nu eigenlijk allemaal van?

'We don’t stop playing because we grow old, we grow old because we stop playing' – George Bernard Shaw


Zaterdag 8 oktober 2022 om 20.30u. CC Den Blank, Begijnhof 11 in Overijse. T 02 687 59 59, vrijetijd@overijse.be, www.denblank.be.

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page