top of page

't Festival needs your help... festivalweide gezochtTERVUREN - ’t Festival komt terug, dat is geweten. Stip 5, 6 en 7 mei '23 al maar aan. Er is evenwel nog een belangrijk obstakel: het festival moet uitkijken naar een nieuwe locatie.

'T Festival is al langer genoodzaakt om een 'reizend' evenement te moeten zijn. Het stond zo al op het Marktplein van Tervuren, op de Panquin-site en vorig jaar nog op de Berg van Termunt. 'We willen ‘t Festival opnieuw naar jullie brengen voor het beste weekend van 2023, en daar hebben we JULLIE hulp voor nodig!', luidt het oorverdovend. 'Ken jij een toplocatie (veld, plein, akker…) in Groot Tervuren waar ’t Festival 2023 zou kunnen doorgaan? Neem dan snel contact met ons op via privébericht of via info@tfestival.be Onze dank is groot! De beste tips zullen dan ook mooi reward worden'.


Onverantwoord

Intussen lazen we een reactie van voormalige burgemeester Eulaerts. 'Waarom kan Het Festival niet meer op de Berg van Termunt, zoals in 2022? Het infrastructuur project dat het gemeentebestuur aldaar wil realiseren, kan alvast geen beletsel zijn', schrijft hij. 'Dat project is niet alleen een illegaal bouwproject met een vervallen bouwvergunning, het is bovendien financieel totaal onverantwoord. Zelfs de medewerkers van de gemeente maken zeer terecht alle voorbehoud bij de uitvoering van de werken'.

Hoedanook, 't Festival is op zoek naar een nieuw terrein. Pak de fiets en doorkruis met een paar vrienden groot Tervuren. Ergens moet toch wel een leuke locatie te vinden zijn. 't Festival dat kleinschalig op de Tervuurse markt begon, groeide uit tot een mega gebeurtenis vorig jaar met in de enorme tent ondermeer Like Me met Camille en busladingen fans.

38 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page