top of page

Sporttrofee 2022 voor Christophe De Keyser, Sportvrijwilliger 2022 is Colin WalkerOVERIJSE/JEZUS-EIK - Tijdens de Kampioenenhulde werden vanavond in GC De Bosuil alle verdienstelijke sportbeoefenaars en sportkampioenen uit de gemeente Overijse in de bloemetjes gezet. De Sporttrofee ging naar triatleet Christophe De Keyser (foto boven) en de prijs voor Sportvrijwilliger was voor Colin Walker (foto onder) van tennisclub Panorama. Alle sportfanaten gingen met een leuk aandenken naar huis.


Christophe De Keyser kaapt voor de tweede keer de hoofdprijs weg, na een eerste winst in 2020. Hij werd door de sportraad gekozen omwille van zijn indrukwekkende prestaties als triatleet, waaronder de winst in de IRONMAN 70.3 in Spanje en een tweede plaats op het Europees Kampioenschap. Christophe versierde op basis van deze prestaties ook een profcontract voor 2023.
Sportvrijwilliger 2022

Colin Walker van tennisclub Panorama is de Sportvrijwilliger van het jaar. Hij volgt Simonne Eyckmans van Yogaclub Overijse op, wie vorig jaar de allereerste prijs in ontvangst nam. Colin is al sinds 1989 lid van de tennisclub, en zijn engagement wordt er niet minder groot op. Hij is nog steeds actief als lesgever voor de jeugdspelers, materiaalmeester, scheidsrechter, wedstrijdleider én interclubleider. Een onmisbare schakel in de werking van de hele club!

Op de Kampioenenhulde werden verder nog zo’n 200 andere verdienstelijke sporters in de bloemetjes gezet. De meeste zijn actief in een van de 50 erkende sportclubs die Overijse rijk is.


32 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page