top of page

Smartlappen en levensliederen op de noen in Den Blank met Lien Van de Kelder & Co



OVERIJSE - Op dinsdag 26 maart 2024 zal CC Den Blank in Overijse het toneel zijn voor een muzikaal evenement getiteld gepresenteerd door de getalenteerde artiesten Lien Van de Kelder, Jan de Smet en Wouter Berlaen.

Het concert belooft een eclectische mix van liedjes in zowel het Nederlands als het Frans, uitgevoerd door een zeer veelzijdig trio met een verrassend instrumentarium. Onder de titel "CHiQUE DiNGUES" nemen Lien Van de Kelder, Jan De Smet en Wouter Berlaen het publiek immers mee op een muzikale reis vol hoogtepunten en ontroerende momenten.

Het begint om 14.00 uur en duurt tot 15.20 uur. Dit optreden maakt deel uit van de voortdurende inspanningen van de regio Druivenstreek om cultuur toegankelijk te maken voor alle inwoners, met name voor degenen met een UiTPAS. Als een initiatief om de UiTPAS extra onder de aandacht te brengen, hebben UiTPAShouders de mogelijkheid om tickets te kopen met 10% korting. Inwoners met een lager inkomen, bieden we de mogelijkheid om een ticket voor een cultureel evenement aan te kopen tegen een gereduceerd tarief van slechts 20% van de reguliere prijs. Hiervoor doen zij beroep op de UiTPAS kansentarief.


"Chique Dingues"

Smartlappen en Levensliederen

op dinsdag 26 maart 2024 om 14 uur in CC Den Blank, Begijnhof Overijse


Artiesten: Lien Van de Kelder (zang), Jan De Smet & Wouter Berlaen (zang en diverse instrumenten)

Geluid: Franky Cooreman

Licht: Luc MBasistarief


Tickets: €13 UiTPAS €11,7 UiTPAS met kansentarief €2,6oens

Tickets zijn verkrijgbaar via CC Den Blank. Voor meer informatie en reserveringen kunt u contact opnemen met CC Den Blank op https://www.overijse.be/reservatie-en-betaling


Het noen-aanbod van Den Blank zich richt op enerzijds gepensioneerden en anderzijds mensen die om wat voor reden dan ook thuis zijn overdag (halftijds werken, shiftenwerk, mantelzorgers, ziekenkas,…). Het is maar dat u het weet.

36 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page