top of page

Sequoia, Bio & Natural Market Hoeilaart sluit eind deze maand definitief de deurenHOEILAART - 'Sequoia blijvertje na zwanenzang O'Cool en Carrefour?', schreven we zes jaar geleden. Ook deze winkelketen heeft het in Hoeilaart niet gehaald. 'We zijn inderdaad genoodzaakt om de winkel definitief te sluiten op 24 juni', laat het team weten.

'Er zijn dan ook heel wat producten in voorraadafbouw, momenteel is er -30% op alle droge producten en welzijn (behalve vers, groenten en fruit, bakkerij, traiteur en afhaalgerechten). De laatste week (vanaf aanstaande maandag) is het -30% op de hele winkel (vers, groenten en fruit inbegrepen).

Het was in 2017 dat deze derde keten (in een kleine tien jaar) het op die felbegeerde plek tegenover de terreinen van ERCH waagde om de Hoeilaartse consument te behagen. Sequoia, Bio & Natural Market. 'De winkel is een paradijs voor de liefhebbers van biologische en vegetarische producten. Je vindt er onder meer delicatessen, kaas, vleeswaren en allerhande bereide gerechten', klonk het destijds. Wie Sequoia-klant wil blijven zal voortaan naar Ukkel, Waterloo, Watermaal-Bosvoorde, Sint-Pieters Woluwe of Waver moeten rijden.


Foto's Michel Van Mullem


465 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page