top of page

Samen in humorbad van Guga Baul & Jonas Van Thielen
OVERIJSE - Guga Baul en Jonas Van Thielen, allebei kinderen van het magische jaar 1986, nemen je mee op vrijdag 29 september om 20u30 op een heerlijke trip naar de beste Vlaamse fictie van de jaren 80 en 90.

Spilfiguur van hun verhaal is de Vlaamse oppergod van de comedy, onsterfelijk als Hector en Koko Flanel: Urbanus. De reis brengt hen naar Postbus X, Kulderzipken, FC De Kampioenen, De Droomfabriek, ... alles wat die twee decennia kleur heeft gegeven moet worden doorgegeven aan het nageslacht, mijn gedacht! Guga en Jonas hebben al zo vaak naar die series en films gekeken dat ze verbanden zijn beginnen zien en verborgen verhalen hebben ontdekt over de acteurs. Zelfs als je nog nooit van een reeks gehoord hebt, of zelfs nog niet geboren was toen ze werden uitgezonden, word je meegesleept in hun aanstekelijk enthousiasme en fijne humor.

Guga Baul is acteur, zanger en stemmenimitator. Jonas Van Thielen is acteur, reporter en theatermaker. Ze brengen een wonderlijk verhaal over Vlaamse fictie klassiekers, voor 8 tot 88 jaar.


Guga Baul en Jonas Van Thielen in CC Den Blank, Begijnhof 11 in Overijse. T 02 687 59 59 op vrijdag 29 september 2023 om 20.30u.

vrijetijd@overijse.be, www.denblank.be

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page