top of page

Ronde van Vlaams-Brabant zet centrum Huldenberg op z'n kopHULDENBERG - Op woensdag 27 juli doet de Ronde van Vlaams-Brabant, een meerdaagse wielerwedstrijd, Huldenberg aan. De omgeving van het gemeentehuis wordt dan vrijgehouden voor koerswagens en infrastructuur.

Er geldt heel de dag een parkeerverbod op het Gemeenteplein, op de parking van sporthal De Kronkel, op de A. Goossensstraat en op de R. Borremansstraat ter hoogte van lokaal dienstencentrum ’t Pijlijser, de gemeenteloods en het strijkatelier. Omwille van die beperkte bereikbaarheid sluiten onze gemeentediensten uitzonderlijk op woensdag 27 juli in de namiddag. Wie dan een afspraak heeft, krijgt een nieuwe datum voorgesteld. Ook in de voormiddag is het afgeraden om je naar het administratief centrum te begeven.


Ploegenvoorstelling

De Ronde van Vlaams-Brabant(dit is een externe link) is een rittenwedstrijd voor beloften en eliterenners zonder contract (renners vanaf 19 jaar) waaraan een 25-tal ploegen van 7 renners deelnemen. Op woensdag 27 juli start de ronde in Huldenberg: om 12:30 vindt de ploegenvoorstelling plaats op het Gemeenteplein en om 13:30 start de koers en doorkruist ze onze gemeente. Weggebruikers moeten dan de richting van de koers volgen. De aankomst wordt verwacht rond 17:00.

90 weergaven0 opmerkingen
bottom of page