top of page

Renovatie Leonardtunnel vooral 's nachts
HOEILAART - Het Agentschap Wegen en Verkeer start midden april met de renovatie van de Leonardtunnel. De aannemer werkt vooral ‘s nachts. Op die manier blijft de hinder zo beperkt mogelijk.

Op de Brusselse ring mag je tussen medio april en mei hinder verwachten. De tunnels worden dan ‘s nachts afgesloten. Het verkeer in beide richtingen moet dan een omleiding volgen. Op weekdagen zijn de tunnels afgesloten van 21.00 uur ‘s avonds tot 5.30 uur ‘s morgens. Overdag is er geen hinder. Het verkeer op de binnenring (richting Waterloo) wordt ‘s nachts omgeleid via het Leonardkruispunt boven de grond. Het verkeer op de buitenring (richting Zaventem) wordt omgeleid via de E411 naar Overijse.


Terugrijden

Aan de afrit Terhulpen/Maleizen moeten auto’s keren en terugrijden naar de ring. Vermijd dus de opritten van Welriekende en Groenendaal op de buitenring. Je zal namelijk worden omgeleid naar Maleizen. Neem daarom meteen de oprit in Maleizen of aan de Zavelenborre. Afrit Hoeilaart/Jezus-Eik blijft altijd geopend, maar hou rekening met de werken in Overijse in de Vuurgatstraat.

Weggebruikers zullen op de E411 vanaf het voorjaar 2024 tot begin 2025 hinder door de werken ondervinden. 'Zodra de tunnels van de Brusselse ring klaar zijn, start de aannemer met de tunnels van de E411. De hinder is hetzelfde als op de R0', klinkt het.'De tunnels worden ‘s nachts afgesloten en het verkeer in beide richtingen moet een omleiding volgen.


51 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page