top of page

Reintje Jeugd met 'Het turbulente liefdesleven van de cactus' in het koninkrijk KnokkendoriaHOEILAART - Ook voor Reintje Jeugd is de theaterstilte voorbij. Binnenkort staat “Het turbulente liefdesleven van de cactus” op de affiche. Over een tovenaar, slechterik Aldazijn, kroonprins Karmeliet, koning Baldazuur en nog een hoop bijzondere personages. Je begrijpt het al: er wacht je een sprookje met als eyecatcher een cactus in het rijk Knokkendoria.


In “Het turbulente liefdesleven van de cactus”, gaat tovenaar en oerslechterik Aldazijn op zoek naar een manier om de troon van koning Baldazuur in te palmen. Zo toverde hij kroonprins en enig kind Karmeliet om tot cactus. De trollen, die ten dienste staan van de boosaardige Aldazijn, komen dat nieuws maar al te graag overbrengen op het kasteel van het koninkrijk Knokkendoria. De hofnar, een levende fles ketchup, probeert samen met drie kabouters een plan te smeden om Aldazijn te beletten de scepter van de koning te bemachtigen. En, hoe het met de liefde zit? Kan Pizzarella, het arme herderinnetje, het hart van haar prins alsnog veroveren? En wat te denken van koningin Trutteria? Gaat ze door een moeilijke periode of speelt er iets anders?

Komt ook in dit sprookje alles goed en leeft iedereen nog lang en gelukkig? Het kan alle kanten uit in deze nieuwste productie van Reintje Jeugd. Zoveel is zeker. Gaan zien is de boodschap. Het kan op vrijdag 10 en zaterdag 11 februari 2023 om 20 uur in de theaterzaal van GC Felix Sohie aan het Gemeenteplein.


Tekst: Bart Spaey & Jef Lemmers

Bewerking & Regie: Dimitri Van de Schoot

Kaarten: 7 euro, kassa 8 euro

Reintje.be

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page