top of page

Pinksterzondag op Bakenbos met rommelmarkt, coverband, straattheater en veel dorpssfeerHOEILAART - Op het kruispunt Overijse/Terhulpen/Hoeilaart is het straks weer feest, Bakenbosfeest. Vorig jaar nog flink uitgeregend maar deze keer met volle moed en, naar we verhopen, alleen zon bij een staalblauwe hemel. Aan te kruisen in je agenda: 28 mei.

Epicentrum van het feest ligt aan het kruispunt Tenboslaan/Waversesteenweg in Hoeilaart. Het begint om 9 uur met een rommelmarkt en vervolgt met een 'gezellige namiddag muziek, Bakenboscafé en kinderanimatie'. Om 13 uur zetten Ekseeko & Muscaloco, twee verenigingen voor personen met en zonder beperking uit de Druivenstreek, de boel op stelten met het straatspektakel ‘Vat Vol Kleine Gelukskes'.Dit 1 uur durend optreden met live muziek, dans en theater is toegankelijk voor kinderen, volwassenen, ouderen en op elk moment ‘instapbaar’ vermits het om losse scènes gaat.


Aanstekelijk

'De volksmuziek van Muscaloco is erg aanstekelijk en het wervelend, kleurrijk danstheater van Ekseeko zal jong en oud bekoren', luidt het. Om 14 uur treedt clown Stoffels aan en is er kindergrime met Grim'box. Even later is het de beurt aan coverband Simply Fred and The Red Shoes. Zij spelen covers van de jaren 50, 60, 70, 80 en 90 zoals CCR, Simple Minds, Chris Isaac, De Kreuners, Elvis, The Scabs, Raymond v/h Groenewoud, The Eagles, ... . Last but not least vermelden we het kleine maar gezellige Bakenbos ooit de basis legde voor vele andere soortgelijke initiatieven.


(Foto's Michel Van Mullem)

218 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page