top of page

Parkeerzone Hoornzeelstraat wordt heraangelegdTERVUREN - Van 26 februari tot en met dinsdag 30 april wordt de bestaande parkeerzone in de Hoornzeelstraat tussen de Kasteelstraat en de Pastoor Vandersandestraat heraangelegd. De werken worden uitgevoerd in de Hoornzeelstraat vanaf het kruispunt met de Kasteelstraat tot voorbij het kruispunt met de Pastoor Vandersandestraat.

Naast de heraanleg van een drietal parkeervakken wordt er ondermeer een ruime, deels overdekte, fietsenstalling voorzien. Daarnaast komen er enkele nieuwe bomen, plantvakken en zitbanken die het straatbeeld aantrekkelijker maken.Door de werken wordt hinder verwacht in de Hoornzeelstraat vanaf Kasteelstraat tot en met de Pastoor Vandersandestraat.Concreet zal dat mee te wijden zijn aan het eenrichtingsverkeer in de Hoornzeelstraat voor wie van de Kerkstraat komt en richting Paardenmarktstraat rijdt. Dat er geen verkeer wordt toegelaten en parkeerverbod zal gelden in de werfzone. Voetgangers komende van de Kasteelstraat en Kerkstraat worden daarenboven verplicht om over te steken.

De Pastoor Vandersandestraat wordt enkele dagen voor het autoverkeer afgesloten om de aansluiting met de nieuwe rijbaan van de Hoornzeelstraat te maken. Voor hulpdiensten is er steeds een doorgang verzekerd. Naast de werfzone wordt een veilige doorgang voorzien voor voetgangers en fietsers. Wanneer dit niet mogelijk is, worden voetgangers en fietsers omgeleid via Lindepark– Wandelaarsstraat. Er zou een tijdelijke laad-en loszone voorzien zijn.


30 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page