top of page

Park Michiels in Maleizen krijgt flinke schoonmaakbeurt tijdens 'Lentepoets'
OVERIJSE/MALEIZEN - Een nieuwe lente, een nieuw begin. In Overijse gaan ze daar van alles bij doen maar vooral Maleizen krijgt poetsers over de vloer. In het park van Maleizen kan je materiaal afhalen om zwerfvuil te gaan rapen en in ruil voor een volle vuilniszak kan je genieten van een wafel, een drankje en de eerste lentekriebels.

Het staat allemaal te gebeuren op zaterdag 18 maart tussen 13 en 17 uur. Doorlopend is er een creatieve workshop voor kinderen waar je afvalmaterialen kan omtoveren om tot een wonderlijk nieuw design. En de muziek wordt verzorgd door Trashbeatz, de milieuvriendelijkste band ter wereld. Zij zullen als fanfare mee wandelen met de zwerfvuilrapers en ze geven een slotshow om 16u30 in het park.

Ook in de rest van Overijse slaan we natuurlijk de handen in elkaar om heel de gemeente lentefris te maken. Op www.mooimakers.be kan je een gebied claimen om die dag proper te maken. je kan in de weken daarvoor gratis materiaal afhalen bij de omgevingsdienst in de Vuurmolen.


Lentepoets in Park Michiels Maleizen, Terhulpensesteenweg 461 , 3090 Overijse

Contact Tel. 02 687 59 59


46 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page