top of page

Op zoek naar Tuinrangers gespecialiseerd in natuurvriendelijk tuinadvies op maatHULDENBERG - Tuinrangers zijn gepassioneerde hobbytuiniers, gespecialiseerd in natuurvriendelijk tuinadvies op maat. Ze helpen bij de zoektocht naar dé ideale boom voor in je voortuintje. Of ze geven concrete tips voor een tuin vol bijen en vlinders, enzovoort. Voel jij je geroepen?

Tuinrangers zorgen voor meer natuur in je eigen buurt. 'Het is vrijwilligerswerk dat voldoening geeft, omdat je impact hebt!', klinkt het. 'Want je zou ervan versteld staan hoeveel mensen eigenlijk wel te vinden zijn voor een stukje bloemenweide in hun tuin. Alleen … hoe begin je daar nu aan? Hoe moet je het onderhouden, en zou dat eigenlijk wel lukken op deze bodem? Het zijn allemaal twijfels en drempels die je als Tuinranger kan oplossen'.

Elke Tuinranger krijgt een straffe opleiding en alle nodige adviesmateriaal om van elk tuinbezoek een succes te maken. Bovendien sta je er niet alleen voor. De Vlaamse ‘Tuinranger community’ telt al bijna 250 leden met groene vingers en een hart voor de natuur. Samen adviseerden ze meer dan 5.000 tuinen! 'In onze gemeente staan we te popelen om met een eigen rangerwerking te starten. Het enige wat we nog nodig hebben zijn kandidaat-Tuinrangers. Op woensdag 24 januari 2024 om 19:30 organiseren we een vrijblijvende infoavond in zaal 't Pijlijser, R. Borremansstraat 2. Kom dus zeker langs, en vergeet niet om je hier(dit is een externe link) in te schrijven, dan kunnen we je op de hoogte houden van last-minute wijzigingen', laten ze in Huldenberg weten.


En Is 24 januari moeilijk voor jou? Geen nood: op donderdag 18 januari om 19u30 kan je ook terecht in zaal Meerdael, Gemeentestraat 2 in Oud-Heverlee of op donderdag 1 februari om 19:30 in zaal De Veugt, Tervuursesteenweg 178 in Bertem.


Voor meer info: www.tuinrangers.be

17 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page