top of page

Nu het nog kan: MartHa!entatief/Johan Petit

DEN BLANK/OVERIJSE - ‘Op een ochtend fiets ik naar mijn werk. Links van mij het vliegveld, rechts volkstuintjes. Terwijl de opkomende zon in mijn linkeroog valt, denk ik plots: fuck! Ik heb gisteren niet naar ons moeder gebeld. Ik heb al vier dagen niet meer naar ons moeder gebeld. Terwijl, toen ze in het ziekenhuis lag, belde ik haar elke dag. Waar ben ik mee bezig? Het is herfst. De bladeren vallen goudgeel van de bomen en ik rijd overal voorbij. Fuck zeg’.

Aan het woord Johan Petit, theatermaker en gelegenheidsfilosoof. Er ligt weer iets op zijn lever en op zijn hart, over het leven, maar vooral over hoe hij zelf in dit leven staat. www.marthatentatief.be


Donderdag 24 februari 2022 om 20u30 in CC Den Blank


Tickets en info: CC Den Blank, Begijnhof 11, Overijse, t 02 687 59 59, vrijetijd@overijse.be, www.denblank.be.


5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page