top of page

NOEN-beurs voor mensen met vrije tijd overdagOVERIJSE - Na een aantal jaren organiseert de gemeente Overijse terug een Seniorenbeurs op 12 oktober van 10 uur tot 16 uur in het Gemeentelijk Cultuurcentrum Den Blank.

'Deze beurs noemen wij toepasselijk NOEN-beurs, voor mensen met vrije tijd overdag. Er zijn een vijfentwintigtal stands van verenigingen en organisaties die zich komen voorstellen en waar je heel wat informatie kan krijgen om je vrije tijd op te vullen. Er is ook aandacht voor de zorgdiensten.', zegt schepen Leo Van den Wijngaert (OV 2002/NV-A).In de marge van de beurs zijn er workshops over stamboomonderzoek, een LEIF lezing, valpreventie, line dance, elektrisch fietsen, enzomeer. Om 13u30 geeft Michaël Van Droogenbroeck (VRT journalist) een lezing over “investeren in de derde helft van je leven.


Luc Caals

Om 16 uur, na het beëindigen van de Noen-beurs, is er een optreden in de schouwburg van “Luc Caals zingt André Hazes” (foto) een tribute aan zijn groot idool. 'Wij zijn heel blij dat wij na de Corona periode en na de verbouwing van de foyer van het Cultuurcentrum, terug de draad kunnen opnemen en deze seniorenbeurs kunnen aanbieden aan onze grote groep van actieve senioren', besluit Van den Wijngaert.


Concert 'Luc Caals zingt André Hazes' in CC Den Blank op donderdag 12 oktober 2023 van 16:00 tot 17:30.


129 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page