top of page

Nieuwe opleiding voor Toeristisch Onthaalambassadeur (TOA)OVERIJSE - In aanloop naar het toeristisch seizoen van volgend jaar staat er opnieuw een opleiding voor toeristisch onthaalambassadeur of TOA op het programma. Wil je bezoekers welkom heten in Overijse en de gemeente op de toeristische kaart zetten dan is deze opleiding echt iets voor jou.

De toeristische onthaalmedewerkers zijn de aanspreekpunten voor bezoekers, met bezoekerscentrum Dru!f als uitvalsbasis. Ze zorgen voor een warm onthaal, maken iedereen wegwijs in het bezoekerscentrum, en zetten de mensen ook op weg naar andere interessante plekken in de Druivenstreek. De TOA’s leren Overijse vanbinnen en vanbuiten kennen, om zo bezoekers vlot te helpen met allerhande tips.

Tijdens de opleiding tot TOA leer je niet alleen alles over onze toeristische trekpleisters, maar ook hoe je kan reanimeren, je wordt getraind in klantvriendelijkheid en klantgerichtheid, en je loopt ook stage in het bezoekerscentrum. De lessenreeks wordt afgesloten met een daguitstap met alle deelnemers.

De opleiding vindt plaats in het voorjaar van 2023 op maandagavond tussen eind februari en begin mei. Inschrijven kan via www.overijse.be/toa

23 weergaven0 opmerkingen
bottom of page