top of page

Nieuwe onthaalruimte cultuurcentrum Den Blank wordt zichtbaarOVERIJSE - De werken met het oog op een nieuw onthaal voor CC Den blank worden binnenkort afgerond. Ze begonnen in mei 2022 en naderen de afwerkingsfase. Opvallend is de esthetica maar nog meer de praktische uitstraling.

De inkomhal werd omgebouwd tot één open ruimte met een nieuwe infobalie, die dienst doet als Infopunt Vrije Tijd. Hetzelfde fenomeen zag je al ontstaan in GC Felix Sohie (Hoeilaart) en in CC De Warandepoort (Tervuren). Naast tickets voor cultuurvoorstellingen, kan je hier ook terecht met alle vragen over het vrijetijdsaanbod in Overijse. Ook nieuw in de inkomhal: balies waar je zelf tickets zal kunnen bestellen. Ook dit verschijnsel raakt meer en meer ingeburgerd. Sommige hamburgerketens, warenhuizen alsook het openbaar vervoer beknibbelen in het personeelsbestand door de klant meer zelf aan het werk te zetten.


Kluisjes

In Den Blank komen er ook nieuwe kluisjes om je spullen in op te bergen. De toegankelijkheid wordt evenzeer verbeterd met een nieuwe lift naar de eerste verdieping. Allemaal overzichtelijker en praktischer. Nog even en je hebt geen enkel argument meer om je cultuurbezwaren te staven. De nieuwe Den Blank wordt nog meer je culturele thuishaven. Bedoeling is dat de werken tegen de lente zijn afgerond.

170 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page