top of page

Nieuw magazine en dito website voor Vrijetijdsregio DruivenstreekDRUIVENSTREEK - In de eerste week van het nieuwe jaar ligt het splinternieuwe magazine ‘Uit in de Druivenstreek’ in alle bussen van Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren.

Het magazine verschijnt driemaandelijks en omvat bijdragen over vrijetijdsbeleving, gezien door de bril van een aantal streekgenoten. Je kan er bovendien alle UiTPAS-activiteiten in de Druivenstreek van januari, februari en maart ’24 in raadplegen in een handige kalender. Op 2 januari ziet ook de bovenlokale website www.uitindedruivenstreek.be het levenslicht. Daarop vind je nuttige info over de UiTPAS en worden de vrijetijdsactiviteiten van de hele regio Druivenstreek verzameld. Een familievoorstelling voor de allerkleinsten, een wetenschappelijke lezing, een gezellige filmavond, een toeristische wandeling of een dansnamiddag voor senioren? Je vindt het allemaal in eigen streek en op één website!


Kwaliteitsvolle vrijetijdswerking

'We zien dat de intergemeentelijke samenwerking steeds concreter vorm krijgt voor onze burgers. Zo verdubbelde het aantal Uitpas gebruikers dit jaar al tot 2800? gebruikers. Met het magazine en de website wordt de samenwerking nog zichtbaarder!' besluiten voorzitter Kamil Muyldermans en zijn collega cultuurschepenen tevreden.

De Vrijetijdsregio Druivenstreek bundelt de krachten van 5 gemeenten (Bertem, Hoeilaart, Huldenberg, Overijse en Tervuren) en 3 gemeenschapscentra van vzw ‘de Rand’ (de Bosuil, de Kam en de Lijsterbes) op het gebied van vrije tijd. Samen staan ze voor een toegankelijke en kwaliteitsvolle vrijetijdswerking, gecreëerd met en voor de bevolking, die bijdraagt aan een sterk verbonden gemeenschap.


Info: coördinator Hilde Weygaerts, 0474 96 97 44, hilde.weygaerts@vrijetijd-druivenstreek.be

62 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page