top of page

Nero-stripfiguren duiken op in Hoeilaarts straatbeeld als leidraad voor wandeltochtHOEILAART - Ridder Marc Sleen was dé eerste ereburger van Hoeilaart Deze wandeltocht is ontstaan naar aanleiding van het dubbel jubileumjaar, 2022: Marc Sleen zou er 100 geworden zijn én Nero is 75 jaar.

Op het parcours van 7 kilometer, maak je kennis met een 12-tal Nerostripfiguren. Ze vertellen je niet alleen een heleboel leuke verhalen, je leert hen ineens ook wat beter kennen. De wandeltocht start aan het GC Felix Sohie, Gemeenteplein 39 te Hoeilaart en wordt op zondag 8 mei, 10 uur ingehuldigd. Daarna bewandel je het parcours onder leiding van een échte Nero en Marc Sleen kenner. Aan het einde van de wandeltocht ontvangt vrijwilligersorganisatie 'De Nerosprieten' jou met een drankje én een leuk aandenken.

Inschrijven kan via:

https://ticketshop.ticketmatic.com/den_blank/felixsohie

ER zijn wandelingen op 08 mei 2022 van 10:00 tot 13:00 (VOLZET) , 08 mei 2022 van 14:00 tot 17:00. Ze starten aan GC Felix Sohie, Gemeenteplein 39. Aan de start van de tocht kan je de QR-code scannen die je door het parcours gidst én ook de Nerostripfiguren wijzen je graag de weg. Ook na 8 mei.

Deze wandeltocht kadert in de Meifeesten 2022 en is een initiatief van de vrijwilligersorganisatie 'De Nerosprieten', in samenwerking met Stichting Marc Sleen, Toerisme Vlaams-Brabant en het lokaal bestuur Hoeilaart.23 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page