top of page

Na Vuurgatstraat starten volgende week werken EsdoornenlaanOVERIJSE - Maandag 12 februari starten de werken weer op in de Esdoornenlaan. Deze zullen duren tot aan het bouwverlof (5 juli 2024) al is de termijn weersafhankelijk.

De werken starten aan het kruispunt met de Vuurgatstraat en richting de Vlierbeekberg. Er wordt gestart aan de zijde met de oneven huisnummers en dit met het opbreken en voorbereiden van het plaatsen van de nieuwe boordstenen.

Automobilsten worden aangeraden om de aanwezige signalisatie omtrent het parkeren op de volgen. Parkeer je wagen best buiten de werkzone.

De Esdoornenlaan wordt afgesloten voor doorgaand verkeer en is enkel bereikbaar voor plaatselijk verkeer buiten de werkuren (7-17u). Doorgaand verkeer naar en komende van Jezus-Eik/Hoeilaart dient te verlopen via de Vuurgatstraat en de Brusselsesteenweg. Afhankelijk van de schuivende werkzone kunnen bewoners hun woning bereiken of via de zijde van de Brusselsesteenweg of via de zijde van de Vuurgatstraat.


Boordstenen

Er wordt tot de plaatsing van de nieuwe boordstenen een tijdelijke steenslag geplaatst zodat de woning zo goed mogelijk bereikbaar blijft. Bij bepaalde werken zoals het gieten van de boordstenen en de asfaltering zal de toegang tijdelijk onmogelijk zijn zodat de materialen de tijd hebben om uit te harden. Wanneer deze werken plaatsvinden, zal in latere communicatie nog meegedeeld worden.

Plaats huisvuil buiten zoals gewoonlijk. De aannemer zal in de werfzone het huisvuil ophalen - ook rolcontainers - en verzamelen op een plaats zodat Interrand deze kan ophalen.


Krijg als eerste de updates over de werken via mail: geef je e-mailadres door via publiekeruimte@overijse.beFoto's © Michel Van Mullem

127 weergaven0 opmerkingen
bottom of page