top of page

Na drie jaar weer Vossem Feest. Drie dagen lang.VOSSEM - 'Na een afgeslankte versie vorig jaar en een afgelaste editie in 2020, zijn er na drie jaar eindelijk opnieuw dorpsfeesten op het Pastorieplein in Vossem. Verwacht je aan een aantal nieuwigheden én uiteraard de vaste waarden', klinkt het uitbundig vanuit Vossem.


De feestdriedaagse heeft plaats van 19 tot en met 21 augustus. Zo'n beetje pal tijdens die van Overijse. By the way... middenin de feesten in Duisburg is er de Sint-Rochusommegang in Huldenberg. Heeft de regio geen nood aan 1 feestencoördinator want met een eenmansredactie redt je dit parcours niet. In ieder geval vrijdagavond 19 augustus wordt traditiegetrouw een avond voor de jeugd met onder meer een fakkeltocht voor de kinderen, een ‘beerpongtornooi’ en dj-sets. Zaterdag trekken vier reuzen, telkens vergezeld van een harmonie, vanuit de vier windstreken naar het Pastorieplein waar ze een heuse reuzendans zullen opvoeren. ‘s Avonds staan de Starfighters, na drie jaar uitstel, ook eindelijk op het podium, gevolgd door De vrienden van de FOAF, de opvolgers van Radio Lipstick.


Eendjesrace

Zondag is een familiedag, die ‘s middags van start gaat met een familiebarbecue gevolgd door optredens voor de kinderen, Vlaamse covers met Cliff Willy & Zijn Podiumboys en schlagerkoning Yves Segers. Het feestweekend afsluiten gebeurt met coverband Senterfold. Zowel op zaterdag als op zondag zijn er weer de bekende eendjesraces op de Voer en zal je kunnen chillen op de zwoele, zomerse beats van Uphill Sound. Doorlopend zijn er hapjes en tapjes bij de deelnemende verenigingen, springkastelen, kinderanimatie en een kinderboerderij voor de kleinsten.


µMeer info: www.vossemfeest.be

www.facebook.com/vossemfeest

42 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page