top of page

Mira in concert met BravoerTERVUREN - Zaterdag 22 oktober 2022 staat vast al met stip genoteerd in uw agenda. Die dag treedt koperensemble Bravoer namelijk op in De Warandepoort in Tervuren. Dat najaarsconcert is er traditiegetrouw eentje met een gastsolist. Bravoer verwelkomt dit jaar Mira.

Met Mira staat er dit jaar voor het eerst een minder gekende naam op de affiche van Bravoer. Maar vergis u niet: deze dame heeft op 15 jaar tijd verschillende Vlaamse klassiekers geschreven: “Checken checken checken”, “Grenzen” of “In de fleur" (van mijn leven). Hiermee staat ze elk jaar opnieuw in de Lage Landenlijst van Radio 1 en in de Radio 1 Belpop 100. U kon haar eerder dit jaar ook al aan het werk horen op de Gentse Feesten.


Kopersound

Voor het Warandeconcert 2022 stelde Bravoer met Mira een afwisselend programma samen. Naast de klassiekers die Mira zelf schreef zal ze ook enkele covers brengen in het Nederlands, het Frans en het Engels. Al dat moois wordt begeleid door de unieke kopersound van Bravoer. Ook voor dit Warandeconcert bewerkte huis componist Roger Derongé de nummers voor brassband.


CC De Warandepoort, Tervuren

Tickets: 15 euro

Enkel verkrijgbaar via: https://www.wicket.be/bravoer/nl


16 weergaven0 opmerkingen
bottom of page