top of page

Met 'Wat wil jij?' krijgen ook kinderen een stemOVERIJSE - Op 9 juni gaat iedereen van 16 jaar of ouder stemmen. Maar ook kinderen en jongeren mogen in Overijse die dag mee naar de stembus!

Alle kinderen en jongeren onder 16 jaar mogen op 9 juni komen stemmen op hun voorkeur voor een pop-up sport- of spelinstallatie tijdens de zomer. De locatie en de installatie met de meeste stemmen zal dan gerealiseerd worden. Dit zijn alvast de plaatsen en installaties waaruit gekozen kan worden:

Kerkplein in Terlanen, Zuidflank in het centrum, Park Michiels in Maleizen, Pannakooi (voetbal), Bouldermuur (klimmen), Trampoline.


Vrijwilligers

Om alles op een vlotte manier te laten verlopen, zijn we nog op zoek naar vrijwilligers. Per stemlocatie zoeken we minstens 2 vrijwilligers. Je ontvangt enthousiast de kinderen en jongeren en legt uit hoe en waarvoor ze kunnen stemmen, je verzamelt de stemformulieren en bedankt de jonge stemmers. In ruil zorgt de gemeente voor een drankje en knabbel tussendoor en je krijgt een vrijwilligersvergoeding.


info: E-loket

Vrijwilligers stemhokjes kinderen en jongeren - 9 juni 2024

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page