top of page

Met Nerobutton opgespeld, kan je ook in dit jubileumjaar in de prijzen vallenHOEILAART - Vanaf 1 september zijn de bekende buttons ‘Ik koop in Hoeilaart’ weer verkrijgbaar bij de plaatselijke handelaars. Wie de button tijdens het Druivenfestival draagt en gefotografeerd wordt, maakt kans op een mooie prijs.

'De Nerobutton van dit jaar is een echt collectorsitem!', klinkt het. 'Het ontwerp werd namelijk gekozen naar aanleiding van het dubbele jubileumjaar: Nero werd 75 jaar en Marc Sleen zou 100 jaar zijn geworden. Een echt Nerojaar dus, want ook het thema van het Druivenfestival luidt dit jaar 'De avonturen van Nero & co'. Op het digitale ondernemersplatform www.ikkoopinhoeilaart.be vind je onder de knop ‘cadeaubon’ de lijst van handelaars die aan de actie deelnemen en waar je gratis een button kan krijgen'.


Cadeaubonnen

Draag de button tijdens het Druivenfestival, haal je breedste glimlach boven als je de betrokken fotografen ziet en maak kans op Hoeilaart-cadeaubonnen. De twee hoofdprijzen hebben een waarde van 100 euro. Daarnaast zijn er nog 50 cadeaubonnen te winnen ter waarde van 10 euro. Je hebt gewonnen als je foto verschijnt op hoeilaart.be of op hoeilander.be. De waardebonnen kan je nadien ophalen bij Decorysa (Henri Caronstraat 6) en inruilen bij een Hoeilaartse handelaar die deelneemt aan de actie (www.ikkoopinhoeilaart.be/cadeaubon).

13 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page