top of page

Met KWB-Tervuren op avondwandeling naar vuurvliegjes en glimwormen

Bijgewerkt op: 13 jun. 2023
TERVUREN - Samen met Dirk Baksteen (Natuurgroepering gidsen Zoniënwoud) gaat KWB-Tervuren op wandel 'in het licht van de vuurvliegjes en glimwormen op vrijdag 30 juni, vertrek 21 uur.

'Tussen 22.00 en 23.00 uur zullen deze wondere diertjes, als we stil genoeg zijn, ons vergasten op een lichtspektakel met de geluiden van het bos als muzikale omkadering', luidt het. 'Deze keer vragen we om geen honden mee te nemen op de wandeling. Het zou kunnen dat we naast de vuurvliegjes en glimwormen een everzwijntje tegenkomen. Aan een groep mensen doen ze niets, maar de vriendschap met de honden is niet zo goed, vandaar'.


De wandeling start op de parking sportcomplex Diependal Lindenboomstraat, Tervuren Er wordt verzameld vanaf 20.45 uur. Eindpunt is de Boswachterswoning, Eikenstraat. Wie wil kan zijn wagen vooraf hier parkeren en van hier achteraf naar huis rijden. De wandeling duurt 2 ½ uur en iedereen keert samen naar het vertrekpunt terug. Deelname: Leden 2 euro, niet-leden 4 euro. Meer info: dominiek.kwb.tervuren@gmail.com


65 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

댓글


bottom of page