top of page

Met Kamp Relax naar het smaragdgroene IerlandOVERIJSE - Op zondag 23 juni verwacht men je op Kamp Relax dat deze keer voor de Ierse kleuren gaat. Het speelt zich andermaal af op Kamp Kwadraat en loopt van 14 tot 17 uur.

Ierland: het land van de groene heuvels, mythen, legenden, folkmuziek en Ierse dans. Met een pint Guinness in de hand en een toast met zalm in de maag, neemt Kamp Relax je mee naar de geweldige sfeer van het smaragdgroene eiland. Samen met je (klein)kinderen volop genieten van de verrassende Ierse keuken, cultuur en gezelligheid. 'Een live band en een folkloristische dansgroep nemen je helemaal mee in de Ierse sfeer. Verwacht je bovendien aan typische Ierse aankleding en leuke randanimatie zoals een ritje met paard en kar, springkastelen en nog veel meer', klinkt het.

Trek je groene kledij al maar aan en kom genieten van deze leuke vakantiesfeer! Wil je graag komen maar heb je geen vervoer? Laat ons via de vrijetijdsbalie in Den Blank iets weten, dan zoeken wij voor een oplossing! Of dat dan met paard en kar zal zijn, konden we nog niet achterhalen.

20 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page