top of page

Megafuif Radio Boenk Erop in Pachthof StroykensTERVUREN/DUISBURG - 'Het is fijn geweest met Radio Lipstick. De ooit legendarische radio werd 10 jaar geleden van onder het stof gehaald, heeft menig danshart sneller doen slaan, maar kende in 2022 zijn laatste orgelpunt met een spetterende fuif in Pachthof Stroykens', klinkt het.

Tijd om de kleren van de oude piratenradio af te gooien. Een nieuw fris jasje was meer dan nodig. Daarom werd Radio Boenk Erop boven de doopvont gehouden. Het werd een frisse baby met het DNA van Radio Lipstick. Evenwel met een moderne opvoeding.

'Ons publiek blijft snakken naar de beruchte jaren 80, maar die worden voortaan overgoten met een kruidig sausje van de vele topsongs die daarna ook te horen waren', aldus de initiatiefnemers. 'Radio Boenk Erop heeft een innige samenwerking gesmeed met de Grute Plattoo en Dimbalma. Deze twee verenigingen staan volledig in voor de logistieke omkadering voor een megafuif op 6 mei. Samen hebben we maar één doel: wat centjes verdienen voor zij die het wat minder hebben. We hopen alle fans van radio Lipstick terug te zien maar ook alle mensen die eens goed uit de bol willen gaan'.


Verkooppunten toegangdkaarten:

- Bloemen Gebroeders Devos,

- In den Congo,

- 't Schrijvertje,

- De Keizerskroon,

- Pachthof Stroykens.

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page